Het Protocol inzake Oracle RIM

5 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoeken nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek !! Als alleen elk zou kunnen resulteren in een boek te kopen, zouden we het creëren van een evenement in de uitgeverij, die zou snel na om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk verbeteren van het onderzoek op de verschillende gebieden de "Reality", waaronder die van Dr. Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


Wij zijn zeer verre van het bereiken van een significante score in termen van de media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De initiële kosten van de bekendmaking waren al grotendeels gedekt uit het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk betrokken bij de behoefte van de 'winst'. Maar vervolgens, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Didier Plaige - oprichter ! Radio Here & Now ... vanaf 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Reacties' onder de titel van de Post.


Een aankoop via Paypal hier tegen te 14E inclusief verzendkosten - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, als de winstmarges van Amazon, Fnac, etc .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu nodig hebben om meer dan aanmatigen de helft van de verkoopprijs ... zonder enige uitgeverij kosten te hebben gepleegd!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord door Tom Verdier.


Een voorstelling presentatie met de auteur, en Alexandre tot realisatie.

werd heruitzending dinsdag, december 11, 2012, van 23u tot 00.30 uur
op Radio Here & Now . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de laatste versie hier . U moet JavaScript ingeschakeld hebben in uw browser.

Oracle Protocol

De volledige uitzending op Radio Here & Now! (1h25mns)


Momenteel boekhandels

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | CommentsHet boek kan besteld worden via uw lokale boekhandel als het niet in de straal. Zo veel om te werken in de buurt van winkels .. Het is ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Echter, Amazon niet haar rol aannemen en soms lijkt, vanwege zijn wanbeleid - Normaal verzonden binnen 1 tot twee maanden "Meestal Helemaal niet ..? Amazon eigenlijk corrigeert zijn 48h software problemen later Waarom geven ze een marge vertegenwoordigt meer dan 50% van de prijs van het boek.?

D zijn genummerde exemplaren kunnen besteld worden bij de auteur via de Paypal knop onderaan tegen voor 14 euro, inclusief verzendkosten voor Europa, 18 euro voor alle andere landen. De verzending is binnen 24 uur.

Y ou kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
Copyright van dit boek zal in de eerste plaats worden besteed aan de transactie Radio Shipibo .
Het is naar een AM-radio-netwerk te monteren op het Shipibo-Conibo gemeenschappen langs de rivier de Ucayali en haar zijrivieren in Peru.

Het doel is om een honderd afgelegen dorpen verbinden met hun banden te versterken, hen in staat stellen om te gaan met noodsituaties, en om te vechten tegen onteigening geconfronteerd met de olie en houtkapbedrijven. De operatie, die in november 2010 begon, kreeg de sponsoring Jan Kounen die zijn gehele auteursrecht gewijd hun 'innerlijke Motorcycle Diaries "( Mama Editions ).

22 AM-zenders zijn al op hun plaats. Uw bijdragen zijn ook welkom.


Oracle Protocol tot 41 euro op het internet?


Voorwoord Tom Verdier

16 september 2012 Geplaatst in Septembre2012 | No Comments »


C een we nog steeds bang in die weg te netjes? Kan de macht nog steeds beven toen hij volkomen betrouwbaar in de toekomst heeft gerealiseerd?

Een bedrijf dat hiërarchische en vergrendeld het punt, eerlijk gezegd dynastieke zonder grootspraak, presenteert ze een ander risico van het verliezen van zijn plaats?

Orakels zijn een feit, een geheime technologie om de macht, die zelfs kunnen komen een ramp? Waarom niet aanwezig en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen hun deel van de profetieën, de macht van mening dat het mogelijk af te staan ​​zonder iets te verliezen, belangen uiteenlopen vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst niet langer de aandoening op dit moment te versterken, omdat de toekomst is onvermijdelijk, maar dat elk probeert om het te veranderen, en iedereen op zijn manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde, en organiseren we de wereld, hoe dichter de volgende fout, gewelddadiger zal de nieuwe aardbeving zijn en het zal alles wat de mens heeft opgebouwd te vernietigen.

De dijken toen ze geven zijn grotere overstromingen, de voorraad altijd kraken heftiger als wiskunde stabiliseren: het is slechts kleinigheden wanneer men bedenkt de ramp door de verkoop van déverseraient dijken tegen zou hebben opgericht toekomst.

Oracle Protocol metafysica.
Terwijl tycoons willen geloven dat ze besluiten de wereld te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, de vrije pers, deze humanistische hydra betreft alleen met de huidige, zal niet rusten tot de huidige situatie, wat het ook is, kan worden gekend. Zijn visie is simpel: de man besluit altijd prima, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar het is een gevaarlijke oefening om de waarheid van deze realiteit opgetuigd in real-time uit te pakken, nog gevaarlijker is voor het zeggen. De aanvaarding grenst aan genialiteit. De echte helden van dit verhaal kan alleen journalisten.

Oracle-protocol is cyberpunk.
Vroeg over deze kwesties worden opgewekt, en vanaf dat moment zijn we niet meer zeker. Die echt beslist? Wie manipuleert wie? De voorzitter van de Federatie, die de macht om te maken en af te dwingen alle beslissingen heeft? Is het niet het meest bang? Of analisten, deze essentiële verbindingen tussen de turbulente visioenen van Pythias in DMT en rationeel begrip van beslissers die interview beven? Of orakels zelf? Waarom beroven ze vertellen wat ze zingen?

Tot slot zijn er die intermezzo's, cartoony op het eerste, en ik verwacht veel als dit scenario wordt de film die hij verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien niet zijn ze niet de bodem? De laatste show en geen ruwe interpretatie van een tijdloos karakter, een weerspiegeling van de kosmische orde in absurditeit, wijs allen tijde bewust zijn, die weet hoe hij een offer aan te tonen zonder een traan?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn kracht, omdat een woord, het kleinste gebaar van elke set in beweging lot in ongekende proporties.

Maar het kwaad dat zal beslissen welke bewust werden de uitoefening van hun macht in dit spel en iedereen zal moeten ten minste één kamer te offeren. U kunt dit boek telkens een ander karakter manipuleert alle anderen gelezen drie keer, tien keer en beslissen: het verhaal anders elke keer dat je speelt zonder versie is meer waar dan de andere zal zijn.

Stromen elkaar kruisen, op zoek te botsen, maar steevast stuiteren; informatie, propaganda, geld en officiële power forward hun onderdelen sneller, tegen elkaar spelen, maar deelnemen in hetzelfde spel. Want uiteindelijk is er een lijn van Afbakening: stil of zeggen dat alle of een deel van wat we weten.

Toen nam iedereen kanten maar de grens wordt erkend door alle spelers en natuurlijk het is alleen in deze consensus ligt de uitdaging: de vraag of aan de mensen te liggen om het onder controle te houden, is het confit dat als het is zijn illusie van persoonlijke kracht, geen dictator, geen tycoon, geen twijfel uiteindelijk diep in zichzelf, dat zijn macht is opknoping door een draad te zijn, deze draad is een stof ligt en niets is meer kwetsbaar: slechts één waarheid voor alle snijden. Oracle Protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

Van de bodem van de jaren '50, de vroege uren van science fiction toekomstige blij varieerde rondom 2010. De Oracle Protocol niet zo'n uitstel nodig. Science fiction is onze werkelijkheid en geen twijfel meer. Er is geen toekomst en geen behoefte aan Oracle. Het was anders nooit, maar de mensheid zich eindelijk realiseert: er is hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met de Orakels

16 augustus 2012 Geplaatst in Aout2012 | No Comments »

De praktijk heeft als voorheen is aan waarzeggerij van dierlijke ingewanden in Laurel dampen oefenen ... De zittingen van de Orakels volgen een streng protocol en het laatste kwartier.

Onze moderne Pythias niet worden blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: de Orakels niet uiten "schreeuwt, gilt," en betekent "niet lijken te zijn in handen als een god." Het orakel uitgesproken, ze vallen niet "in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen." (Zie Verwante Geschiedenis I en II).

Hun "contemplatie" voorafgaand aan de ceremonies wordt hier uitgebreid beschreven als een permanente ascese en heel streng in hun villa zeer veilige oever.

Het verwijst liever hier op de meest vreedzame ervaringen van 400 sessies met 60 vrijwilligers Dr. Rick Strassman met injecties van DMT ("het molecuul van de Geest" - Trédaniel).


U doet model sessie met de Orakels laat zien dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle en Cyril.

Vraag: "De uiteindelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De kwestie is geformatteerd door de analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik kom uit een zeer lange poging om twee zussen die boos waren sinds de geboorte was ik getuige van scènes van verklaringen die eindeloos leek Ze namen allerlei gezichten, in hun gevoelens Ze verzoenen ... van harte gehaat, om zo te zeggen. Ik kom uit uitgeput, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien zoenen. "

Cybelle: "Ik ervoer de groei van een zaad tweekoppige, dubbele amandel leek het te laat is om te proberen om samen in een enkel item alle soorten energie proberen om ze samen te brengen te brengen, waardoor ze soms, maar zo veel. troepen bleven ze te verdelen. Te veel wrok. Het leek nooit meer te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een gezin uit elkaar gerukt, die gevoelig zijn voor allerlei beklemming leek, en suprematie van verleidingen, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort, en dat deed ik niet. in geslaagd om een rustgevende oplossing te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en zal aan de Sponsors melden dat de situatie bleef onbeslisbare. Geen twijfel, in de keuze van hun woorden, "omwille van mogelijke toekomstige had nog een grote tijdelijkheid om te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts een illustratie van de mogelijkheden van de beelden ontvangen op de vergadering, in de symbolische wereld .. en de mogelijkheden van de geraamde, omdat "het tijdsverloop soms kan lenen van andere takken. "