Oracle Protocol betreffende RIM

5 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoeken nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek !! Als alleen elke zou kunnen resulteren in een aankoop van het boek, zouden we het creëren van een gebeurtenis in het publiceren, hetgeen zou spoedig daarna om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk verbeteren van het onderzoek op diverse terreinen van de "Werkelijkheid", waaronder die van Dr. Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


We zijn heel ver van het bereiken van een significante score in termen van de media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De oorspronkelijke kosten publicatie werden al breed uitgemeten in het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk geraakt door de behoefte aan 'winst'. Maar vervolgens, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Didier Plaige - oprichter ! Radio Here & Now ... vanaf 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Comments' onder de titel van het bericht.


Een aankoop via Paypal genoteerd tegen inclusief verzendkosten naar 14E - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, omdat de winstmarges van Amazon, Fnac, etc .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu verplicht om meer van het aannemen de helft van de verkoopprijs ... zonder enige uitgeverij kosten hebben gepleegd!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord van Tom Verdier.


Een kwestie van presentatie met de auteur, & Alexander tot voltooiing.

werd heruitzending dinsdag 11 december, 2012, van 23u tot 00.30 uur
op Radio Here & Now . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de laatste versie hier . Je moet ook JavaScript hebt ingeschakeld in uw browser.

Oracle Protocol

De volledige uitzending op Radio Here & Now! (1h25mns)


Momenteel bibliotheken

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | Reageren uitgeschakeldHet boek is te bestellen via de boekhandel als het niet branden. Opereren als winkels dicht .. Het wordt ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Echter, Amazon niet haar rol aannemen en soms lijkt, vanwege zijn wanbeleid - Levering in 1 tot twee maanden "Meestal Helemaal niet ..? Amazon eigenlijk lost problemen van software 48 uur later Maar waarom geven ze een marge van meer dan 50% van de prijs van het boek staat.?

D es genummerde exemplaren kunnen besteld worden bij de auteur via de Paypal knop onderaan tegen, voor 14 euro, inclusief verzendkosten naar Europa, 18 euro voor alle andere landen. De levering zal worden gedaan binnen 24 uur.

J e kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
De auteur van dit boek zal worden gedoneerd primair om de werking Radio Shipibo .
Het is een netwerk van AM-radio mount voor Shipibo-Conibo gemeenschappen langs de rivier Ucayali en haar zijrivieren in Peru.

Het doel is om honderd afgelegen dorpen verbinden met hun banden te versterken, hen in staat stellen om te gaan met noodsituaties en om te vechten tegen onteigening van aangezicht tot olie- en houtkapbedrijven. De operatie, die in november 2010 begon, werd bekroond met de sponsoring Kounen die al zijn royalties wijdde uit zijn "Carnets de Voyage binnen" ( Mama Editions ).

22 AM-zenders zijn al aanwezig. Uw bijdragen zijn ook welkom.


Oracle Protocol 41 € op het internet?


Voorwoord Tom Verdier

16 september 2012 Geplaatst in Septembre2012 | No Comments »


P-er was nog steeds een angst in de weg te netjes? Het vermogen kan nog steeds beven toen hij perfect in de toekomst betrouwbaar heeft gerealiseerd?

Een hiërarchische samenleving en deed hem op slot wijzen om te zeggen zonder enige dynastieke opscheppen, presenteert ze een ander risico van het verliezen van zijn plaats?

Orakels zijn een feit, een geheime dienst power-technologie, die zelfs zou kunnen komen van een ramp? En waarom ook niet presenteren en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen hun deel van de profetieën, de macht van mening dat het mogelijk is om ze toe te wijzen zonder dat de uiteenlopende belangen vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst wordt deze aandoening, omdat niet langer versterken de toekomst is onvermijdelijk, maar iedereen probeert om het te veranderen, en op hun eigen manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde, en de wereld organiseert, hoe benaderen we de volgende fout, heftiger de nieuwe aardbeving en het zal vernietigen alles wat de mens heeft opgebouwd.

De dijken zijn wanneer ze geven grotere overstromingen, de uitwisseling nog heftiger gekraakt als het stabiliseren van de wiskunde: het is slechts kleinigheden wanneer men de ramp déverseraient waardoor dammen die tegen de hiervoor opgerichte toekomst.

Oracle Protocol metafysica.
Terwijl tycoons willen de wereld ze besluiten door te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, vrije pers geloven, dit humanistische hydra, dat is alleen bezig met het heden, zal niet rusten totdat de situatie nu wat het ook is, kan worden gekend. Zijn visie is simpel: de mens goed besluit altijd, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar het is een gevaarlijke oefening om de waarheid die werkelijkheid bedrogen in real time, nog gevaarlijker is de inspraak ontworstelen. De aanvaarding grenst aan genialiteit. De echte helden van dit verhaal kan niet worden journalisten.

Oracle protocol is cyberpunk.
Zeer binnenkort deze kwesties worden opgevoed, en vanaf dat moment, we zijn niet meer zeker van wat dan ook. Die echt beslist? Wie manipuleert wie? Voorzitter van de Federatie, die bevoegd is om te maken en af te dwingen alle beslissingen heeft? Is dit niet het meest bang? Of analisten, de noodzakelijke communicatie tussen de turbulente visioenen van Pythias onder DMT en rationeel begrip van de beleidsmakers die twijfelen beven koppelingen? Orakels of zichzelf? Waarom doen ze vertellen dat ze zingt ontnemen?

Tenslotte zijn er deze intermezzo's, cartoony op het eerste gezicht, en ik verwacht een hoop als dit scenario is dat de film verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien niet, zijn ze niet de bodem? Ten slotte is de bruto spektakel zonder interpretatie van een tijdloos karakter, als gevolg van de kosmische orde in absurditeit, altijd verstandig, bewust, die weet hoe hij een offer aan te tonen zonder een traan?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn geweest de macht sinds een enkel woord, het kleinste gebaar van elke set in beweging over het lot van ongekende proporties.

Maar kwaad dat zal beslissen welke bewust waren oefenen hun macht in dit spel waar iedereen moet minstens één stuk te offeren. Elke keer dat je speelt met geen versie is meer waar dan een ander het verhaal zal anders zijn: u kunt dit boek elke keer een ander persoon behandelt alle anderen lezen drie keer, tien keer en beslissen.

Stromen elkaar kruisen, op zoek te raken, maar steevast ricochet; informatie, propaganda, het geld en de officiële power forward hun onderdelen sneller, spelen tegen elkaar, maar zijn betrokken in hetzelfde spel. Want uiteindelijk is er een lijn afbakening stille of zeg geheel of gedeeltelijk wat bekend.

Dan kiest iedereen zijn kant, maar de grens wordt erkend door alle spelers en natuurlijk is het alleen in deze consensus dat op het spel staat: of om mensen te liegen om het onder controle te houden, is het confit dat als het is zijn illusie van persoonlijke macht, geen dictator, geen tycoon, ongetwijfeld zal uiteindelijk diep in zichzelf dat zijn macht is opknoping door een draad te zijn, die draad is een stof ligt en niets is meer kwetsbaar: slechts één waarheid voor alle Settle. Oracle Protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

Uit de diepten van de jaren '50, de vroege uren van de science fiction toekomst gewillig varieerde rondom 2010. De Oracle protocol geen dergelijke vertraging nodig. Science fiction is onze werkelijkheid en geen twijfel meer. Er is steeds meer behoefte aan toekomstige Oracle. Er was nooit, maar anders de mensheid eindelijk beseft: er is hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met Oracle

16 augustus 2012 Geplaatst in Aout2012 | No Comments »

L is een praktijk als voorheen beoefenen waarzeggerij van dierlijke ingewanden in dampen bay ... De Orakels sessies volgen een streng protocol en laatste kwartier.

Onze moderne Pythias niet worden blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: Orakels niet uitspreken "schreeuwt, gilt," en "leek te worden bezeten als een god." Het orakel uitgesproken, dat doen ze niet vallen 'in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen. " (Zie Verwante Geschiedenis I en II).

Hun "herinnering" voorafgaand aan de ceremonies is volledig hier beschreven als een permanente ascese en streng genoeg in hun high-security Villa aan het meer.

Het verwijst eerder naar hier vaker vreedzame ervaringen van 400 sessies met 60 vrijwilligers Dr. Rick Strassman met injecties van DMT ("The Spirit Molecule" - Trédaniel).


U niet standaard ontmoeting met Oracles laat zien dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle, en Cyril.

Vraag: "De uiteindelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De vraag is geformatteerd door analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik ben net terug van een lange poging om twee zussen die van streek sinds zijn geboorte was ik getuige van taferelen die eindeloze uitleg Ze namen allerlei gezichten leken waren met elkaar te verzoenen, op basis van hun gevoelens Ze ... harte gehaat, om zo te zeggen. Ik ga niet meer in druk, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien zoenen. "

Cybelle: "Ik woonde de groei van een tweekoppige zaad, dubbele amandel leek het te laat is om te proberen om samen in een enkel item alle soorten energie proberen om ze bij elkaar te brengen, waardoor ze soms te brengen, maar het is dezelfde. krachten bleef ze. Te veel grudges verdelen. Het lijkt niet te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een gezin uit elkaar gerukt, die gevoelig zijn voor allerlei geruzie en de verleidingen van de suprematie, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort leek, en dat deed ik niet. in geslaagd om een kalmerende oplossing te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en zal aan de Sponsors melden dat de situatie bleef onbeslisbare. Geen twijfel in hun gekozen woorden: "in verband met mogelijke toekomstige had nog een breed tijdelijkheid om te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts illustratief van de ontvangen afbeelding zitten in de symbolische wereld .. en beperkingen van forecasting mogelijkheden, omdat "het tijdsverloop soms kan lenen van andere branches. "