De Oracle Protocol betreffende RIM

5 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoeken nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek !! Als alleen elke zou kunnen resulteren in een aankoop van het boek, zouden we het creëren van een evenement in de uitgeverij, die zouden al snel na om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk verbeteren van het onderzoek op diverse terreinen van de "Werkelijkheid", waaronder die van Dr Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


We zijn erg ver van het bereiken van een significante score op het gebied van de media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De initiële kosten van de uitgeverij waren al grotendeels gedekt uit het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk getroffen door de behoefte aan 'winst'. Maar later, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Didier Plaige - oprichter ! Radio Here & Now ... vanaf 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Comments' onder de titel van het bericht.


Een aankoop via Paypal hieronder om 14E tegen verzendkosten inbegrepen - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, omdat de winstmarges van Amazon, Costco, etc. .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu nodig om meer van het aannemen de helft van de verkoopprijs ... zonder enige uitgeverij kosten hebben gepleegd!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord van Tom Verdier.


Een tv-presentatie met de auteur, en Alexander tot voltooiing.

werd heruitgezonden dinsdag 11 december, 2012, van 23u tot 00.30 uur
op Radio Here & Now . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de nieuwste versie hier . Je moet ook JavaScript hebt ingeschakeld in uw browser.

Het Protocol van Oracle

De volledige Show op Radio Here & Now! (1h25mns)


Momenteel bibliotheken

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | Reageren uitgeschakeldHet boek is te bestellen via de boekhandel als het niet branden. Veel draaien handige winkels .. Het wordt ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Maar Amazon heeft geen rol te vervullen en soms geeft vanwege zijn wanbeleid - Levering in 1 tot twee maanden "Meestal Helemaal niet ..? Amazon corrigeert eigenlijk problemen 48h software later maar waarom geven ze een marge, dat is meer dan 50% van de prijs van het boek.?

D es genummerde exemplaren kunnen besteld worden bij de auteur met behulp van de Paypal knop onderaan tegen voor 14 euro, inclusief verzendkosten voor Europa, 18 euro voor alle andere landen. De verzending is binnen 24 uur.

Y ou kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
De auteur van dit boek zal worden gedoneerd voornamelijk om de werking Broadcasting Shipibo .
Het is een netwerk van AM-radio te bouwen voor de Shipibo-Conibo gemeenschappen langs de Ucayali-rivier en haar zijrivieren in Peru.

Het doel is om honderden afgelegen dorpen te verbinden, om de banden te versterken, waardoor ze om te gaan met noodsituaties en om te vechten tegen de onteigening van aangezicht tot olie-en houtkapbedrijven. De operatie, die in november 2010 begon, werd bekroond met de sponsoring Kounen die al zijn royalties wijdde uit zijn "carnets de Voyage Inside" ( Mama Editions ).

22 AM zenders zijn al op hun plaats. Uw bijdragen zijn ook welkom.


De Oracle Protocol tot 41 euro op het internet?


Voorwoord van Tom Verdier

16 september 2012 Geplaatst in Septembre2012 | No Comments »


P-er was nog steeds een angst in de weg te netjes? De kracht kan nog steeds beven toen hij op en top betrouwbaar een glimp van de toekomst?

Een bedrijf dat hiërarchische en vergrendeld het punt, eerlijk gezegd dynastieke zonder grootspraak, presenteert ze een ander risico van het verliezen van zijn plaats?

Orakels zijn een feit, een geheime dienst power-technologie, die zelfs zou kunnen komen van een ramp? Waarom niet aanwezig en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen hun deel van de profetieën, de macht van mening dat het mogelijk is om ze toe te wijzen zonder dat de belangen uiteenlopen vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst is de puinhoop op dit moment niet meer te versterken, omdat de toekomst is onvermijdelijk maar iedereen probeert om het te veranderen, en op hun eigen manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde, en organiseren we de wereld, hoe meer naderen we de volgende fout, gewelddadiger de nieuwe aardbeving en het zal vernietigen alles wat de mens heeft opgebouwd.

De dijken zijn wanneer ze geven grotere overstromingen, de portemonnee steeds heftiger als wiskunde stabiliseren het te kraken: het zijn maar kleinigheden, wanneer men de ramp déverseraient waardoor dammen zou tegen het hebt gebouwd toekomst.

De Oracle-protocol is metafysisch.
Terwijl tycoons willen de wereld besluiten ze geloven door te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, de vrije pers, deze humanistische hydra die zich alleen bezighoudt met heden, is niet gestopt met de huidige situatie, wat het ook is, kan worden gekend. Zijn visie is simpel: man besluit altijd prima, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar het is een gevaarlijke oefening om de waarheid van deze werkelijkheid vervalst in real time ontworstelen, nog gevaarlijker is voor het zeggen. De aanvaarding grenst aan genialiteit. De echte helden van dit verhaal kan niet journalisten.

Oracle protocol is cyberpunk.
Vroeg over deze kwesties worden verhoogd, en vanaf dat moment, we zijn niet meer zeker van wat dan ook. Die echt beslist? Wie manipuleert wie? Voorzitter van de Federatie, die bevoegd is om te maken en af te dwingen alle beslissingen heeft? Is het niet het meest bang? Of analisten, de noodzakelijke communicatie tussen de turbulente visioenen van Pythias in DMT en rationeel begrip van de beleidsmakers die twijfelen beven koppelingen? Orakels of zichzelf? Waarom doen ze beroven vertellen wat ze willen?

Tot slot zijn er die intermezzo's, cartoony op het eerste gezicht, en ik verwacht veel als dit scenario wordt de film die het verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien niet, zijn ze niet de bodem? De laatste show en geen ruwe interpretatie van een tijdloos karakter weerspiegeling van de kosmische orde in zijn onzin, verstandig te allen tijde bewust zijn, die weet hoe hij een offer aan te tonen, zonder een traan te laten?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn kracht, omdat een woord, elk gebaar krijgt iedereen aan de gang lot in ongekende omvang.

Maar het kwaad dat zal beslissen welke bewust werden uitoefening van hun bevoegdheid in dit spel waar iedereen moet ten minste een stuk te offeren. Elke keer dat je speelt zonder versie is meer waar dan een ander het verhaal zal anders zijn: men kan dit boek elke keer een ander karakter manipuleert alle anderen lezen drie keer, tien keer, en beslissen.

Stromen te voldoen, op zoek te raken, maar steevast stuiteren; informatie, propaganda, het geld en de officiële power forward hun onderdelen sneller en sneller, tegen elkaar spelen, maar zijn betrokken bij het ​​zelfde spel. want op de achtergrond is er een lijn afbakening stil of zeggen sommige of alle van wat we weten.

Daarna nam iedereen kanten maar de grens wordt erkend door alle spelers en natuurlijk is het alleen in deze consensus dat op het spel staat: de vraag of mensen liegen om het onder controle te houden, is het dat als het wordt bewaard in de illusie van persoonlijke macht, geen dictator, geen tycoon, ongetwijfeld zal uiteindelijk diep in zichzelf dat zijn macht is opknoping door een draad te zijn, deze discussie is een stof ligt en niets is meer kwetsbaar: slechts een waarheid voor alle regelen. De Oracle-protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

Uit de diepten van de jaren '50, in de vroege uren van de science-fiction toekomst gewillig varieerde rondom 2010 Oracle protocol geen dergelijk uitstel nodig. Sciencefiction is onze realiteit en niet langer twijfel. Er is geen toekomst en hebben meer Oracle. Er was nooit, maar anders de mensheid eindelijk beseft: er is hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met Oracle

16 augustus 2012 Geplaatst in Aout2012 | No Comments »

L praktijk wordt als vroeger het beoefenen waarzeggerij van dierlijke ingewanden in dampen baai ... De Orakels sessies volgen een streng protocol en laatste kwartier.

Onze moderne Pythias niet worden blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: Orakels niet uitspreken "schreeuwt, gilt," en "leek te worden bezeten als een god." Het orakel uitgesproken, ze vallen niet "in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen." (Zie Verwante Geschiedenis I en II).

Hun "herinnering" voorafgaand aan de ceremonies wordt volledig beschreven als een permanente ascese en streng genoeg in hun zwaarbewaakte villa aan het meer.

Het verwijst eerder naar veelal vreedzame ervaringen van 400 sessies hier met 60 vrijwilligers van Dr Rick Strassman met injecties van DMT ("The Spirit Molecule" - Trédaniel).


O ne model sessie met Oracles laat zien dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle, en Cyril.

Vraag: "De mogelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De kwestie is geformatteerd door analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik ben net terug van een lange poging om de twee zusters die werden gedwarsboomd vanaf de geboorte ben ik getuige geweest scènes van verklaringen die eindeloze Ze maakten allerlei gezichten, in hun gevoelens Ze leken te verzoenen ... harte verafschuwde, bij wijze van spreken. uitgeput ik naar buiten, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien zoenen. "

Cybelle: "Ik woonde de groei van een twee-headed zaad, amandel verdubbelen leek het te laat is om te proberen om samen in een enkel item alle soorten energie proberen om ze samen te brengen te brengen, door het forceren van hen soms, maar zo veel. krachten verder te verdelen. teveel wrok. Dit lijkt niet te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een gezin uit elkaar gerukt, die gevoelig zijn voor allerlei geruzie en de verleidingen van de suprematie, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort leek, en dat deed ik niet. geslaagd om een kalmerende oplossing te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en zal aan de Sponsors melden dat de situatie bleef onbeslisbare. Geen twijfel in hun gekozen woorden: "als gevolg van mogelijke toekomstige had nog een grote tijdelijkheid om te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts illustratief van de ontvangen op de vergadering, in de symbolische wereld .. en de grenzen van forecasting mogelijkheden afbeeldingen, omdat "het tijdsverloop soms kan lenen andere branches. "