De Oracle Protocol betreffende RIM

5 december 2013 Gepost in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoeken nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek !! Als alleen elke zou kunnen resulteren in een boek te kopen, zouden we het creëren van een gebeurtenis in de uitgeverij, die zouden al snel na om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk verbeteren van het onderzoek op verschillende terreinen van de "Werkelijkheid", waaronder die van dr. Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


We zijn erg ver van het bereiken van een significante score op het gebied van de media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De initiële kosten van de uitgeverij waren al grotendeels gedekt uit het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk getroffen door de behoefte aan 'winst'. Maar vervolgens, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Didier Plaige - oprichter Radio Ici & Maintenant! ... vanaf 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Comments' onder de titel van het bericht.


Een aankoop via Paypal hieronder om 14E tegen verzendkosten inbegrepen - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, omdat de winstmarges van Amazon, Costco, etc. .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu nodig om meer van het aannemen de helft van de verkoopprijs ... zonder enige uitgeverij kosten hebben gepleegd!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord van Tom Verdier.


Een kwestie van presentatie met de auteur, Alexander & realisatie.

werd heruitzending dinsdag 11 december, 2012, van 23u tot 00:30
op Radio Here & Now . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de nieuwste versie hier . Je moet ook JavaScript hebt ingeschakeld in uw browser.

Het Protocol van Oracle

De volledige Show op Radio Here & Now! (1h25mns)


Momenteel bibliotheken

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | Reageren uitgeschakeldHet boek is te bestellen via de boekhandel als het niet branden. Veel draaien handige winkels .. Het wordt ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Maar Amazon heeft geen rol te vervullen en soms geeft vanwege zijn wanbeleid - Levering in 1 tot twee maanden "Meestal Helemaal niet ..? Amazon corrigeert eigenlijk problemen 48h software later maar waarom geven ze een marge, dat is meer dan 50% van de prijs van het boek.?

D es genummerde exemplaren kunnen besteld worden bij de auteur met behulp van de Paypal knop onderaan tegen voor 14 euro, inclusief verzendkosten voor Europa, 18 euro voor alle andere landen. De verzending is binnen 24 uur.

Y ou kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
De auteur van dit boek zal worden gedoneerd voornamelijk om de werking Broadcasting Shipibo .
Het is een netwerk van AM-radio te bouwen voor de Shipibo-Conibo gemeenschappen langs de Ucayali-rivier en haar zijrivieren in Peru.

Het doel is om honderd afgelegen dorpen verbinden, om hun banden te versterken, waardoor ze om te gaan met noodsituaties en om te vechten tegen onteigening van aangezicht tot olie-en houtkapbedrijven. De operatie, die in november 2010 begon, werd bekroond met de sponsoring Kounen die al zijn royalties wijdde uit zijn "carnets de Voyage Inside" ( Mama Editions ).

22 AM zenders zijn al aanwezig. Uw bijdragen zijn ook welkom.


De Oracle Protocol 41 € op het internet?


Voorwoord van Tom Verdier

16 september 2012 Geplaatst in Septembre2012 | No Comments »


P-er was nog steeds een angst in de weg te netjes? Macht kan nog steeds beven toen hij op en top betrouwbaar glimp van de toekomst?

Een bedrijf dat hiërarchische en vergrendeld het punt, eerlijk gezegd dynastieke zonder grootspraak, presenteert ze een ander risico van het verliezen van zijn plaats?

Orakels zijn een feit, een geheime dienst power-technologie, die zelfs zou kunnen komen van een ramp? En waarom niet aanwezig en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen hun deel van de profetieën, de macht van mening dat het mogelijk is om ze toe te wijzen zonder dat de belangen uiteenlopen vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst is de puinhoop op dit moment niet meer te versterken, omdat de toekomst is onvermijdelijk maar iedereen probeert om het te veranderen, en op hun eigen manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde, en organiseren we de wereld, hoe meer we naderen de volgende fout, gewelddadiger zal de nieuwe aardbeving zijn en het zal vernietigen alles wat de mens heeft opgebouwd.

Dijken als ze opleveren zijn grotere overstromingen, fellowship altijd barsten heftiger als de wiskunde te stabiliseren: het is alleen kleinigheden wanneer men de ramp déverseraient waardoor dammen die tegen de hiervoor opgerichte toekomst.

De Oracle-protocol is metafysisch.
Terwijl tycoons willen de wereld besluiten ze geloven door te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, vrije pers, dit humanistische hydra is alleen bezig met het heden, is niet gestopt met de huidige situatie, wat het ook is, kan worden aan iedereen bekend. Zijn visie is simpel: man besluit altijd goed, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar het is een gevaarlijke oefening om de waarheid te rukken deze nep-realiteit in real-time, nog gevaarlijker is het woord. De aanvaarding grenst aan genialiteit. De echte helden van dit verhaal kan niet journalisten.

Oracle protocol cyberpunk.
Vroeg over deze kwesties worden verhoogd, en vanaf dat moment, we zijn niet meer zeker van wat dan ook. Die echt beslist? Het manipuleren van wie? De voorzitter van de Federatie, die de bevoegdheid om alle beslissingen te nemen en af te dwingen heeft? Is dit niet het meest bang? Of analisten, de noodzakelijke communicatie tussen de turbulente visies van Pythias onder DMT en rationeel begrip van de beleidsmakers die vraag beven koppelingen? Orakels of zichzelf? Waarom doen ze beroven vertellen wat ze willen?

Tenslotte zijn er mensen intermezzo, cartoony op het eerste gezicht, en ik verwacht een hoop als dit scenario wordt de film die het verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien niet, zijn ze niet de bodem? Tenslotte tonen de bruto en exclusief interpretatie van een tijdloos karakter, als gevolg van de kosmische orde in zijn onzin, wijs te allen tijde bewust, die weet hoe hij een offer aan te tonen zonder een traan?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn feitelijke macht DE als een woord, het kleinste gebaar krijgt iedereen de gang lot in ongekende omvang.

Maar kwaad dat zal beslissen welke bewust werden uitoefening van hun bevoegdheid in dit spel of iedereen zal moeten minstens een stuk te offeren. Elke keer dat je speelt zonder versie is meer waar dan een ander het verhaal zal anders zijn: men kan dit boek elke keer een ander karakter manipuleert alle anderen lezen drie keer, tien keer, en beslissen.

Stromen elkaar kruisen, op zoek te raken, maar steevast ricochet; informatie, propaganda, het geld en de officiële power forward hun onderdelen sneller en sneller, tegen elkaar spelen, maar zijn betrokken bij het ​​zelfde spel. want op de achtergrond is er een lijn afbakening stil of zeggen sommige of alle van wat we weten.

Dan kiest iedereen zijn kant, maar de grens wordt erkend door alle spelers en het is natuurlijk alleen in deze consensus staat op het spel: de vraag of mensen liegen om het onder controle te houden, is het enkel wordt het is zijn illusie van persoonlijke macht, geen dictator, geen tycoon, zal ongetwijfeld uiteindelijk diep in zichzelf dat zijn macht hangt aan een zijden draadje, deze draad is een stof leugens en niets is meer kwetsbaar: slechts een waarheid voor alle besluiten. De Oracle-protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

De onderkant van de jaren '50, de vroege uren van de science fiction toekomst gewillig varieerde rondom 2010. Protocol Oracle niet zo'n uitstel nodig. Science fiction is onze werkelijkheid en geen twijfel meer. Er is geen toekomst en hebben meer Oracle. Er was nooit maar anders mensheid beseft eindelijk: er is hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met Oracle

16 augustus 2012 Geplaatst in Aout2012 | No Comments »

L praktijk wordt als vroeger het beoefenen waarzeggerij van dierlijke ingewanden in dampen baai ... De Orakels sessies volgen een streng protocol en laatste kwartier.

Onze moderne Pythia zijn niet blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: Orakels niet uiten ', roept, schreeuwt, "en" leek te worden bezeten als een god. " Het orakel uitgesproken, ze vallen niet "in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen." (Zie Verwante Geschiedenis I en II).

Hun "herinnering" voorafgaande ceremoniën is volledig beschreven als een permanente ascese en strikt genoeg in hun streng beveiligde villa aan het meer.

Het verwijst eerder naar veelal vreedzame ervaringen van 400 sessies hier met 60 vrijwilligers van Dr Rick Strassman met injecties van DMT ("The Spirit Molecule" - Trédaniel).


U niet standaard ontmoeting met Oracles laat zien dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle, en Cyril.

Vraag: "De mogelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De vraag is geformatteerd door analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik ben net terug van een lange poging om de twee zusters die werden gedwarsboomd vanaf de geboorte ben ik getuige geweest scènes van verklaringen die eindeloze Ze maakten allerlei gezichten, in hun gevoelens Ze leken te verzoenen ... harte verafschuwde, bij wijze van spreken. uitgeput ik naar buiten, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien zoenen. "

Cybelle: "Ik woonde de groei van een twee-headed zaad, amandel verdubbelen leek het te laat is om te proberen om samen in een enkel item alle soorten energie proberen om ze samen te brengen te brengen, door het forceren van hen soms, maar zo veel. krachten verder te verdelen. teveel wrok. Dit lijkt niet te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een familie verscheurd, die gevoelig zijn voor allerlei dichtheid en verleidingen van suprematie leek, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort, en ik niet. geslaagd om een kalmerende oplossing te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en zal aan de Sponsors melden dat de situatie bleef onbeslisbare. Geen twijfel in hun gekozen woorden: "als gevolg van mogelijke toekomstige had nog een grote tijdelijkheid om te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts illustratief van de ontvangen afbeelding zitten in de symbolische wereld .. en beperkingen van forecasting mogelijkheden, omdat "het tijdsverloop soms kunt lenen van andere takken. "