Het protocol op Oracle RIM

5 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoekers nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek !! Als alleen elke zou kunnen resulteren in een boek te kopen, zouden we het creëren van een gebeurtenis in het publiceren, wat zou spoedig na om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk tot het onderzoek op verschillende gebieden te verbeteren de "werkelijkheid", waaronder die van Dr. Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


Wij zijn zeer verre van het bereiken van een belangrijke score in termen van media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De initiële kosten van de bekendmaking waren al grotendeels gedekt vanaf het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk betrokken zijn bij de noodzaak voor 'profit'. Maar vervolgens, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Oprichter - Didier Plaige Radio Here & Now! ... sinds 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Reacties' in de titel van het bericht.


Een aankoop via PayPal hieronder nadelen aan 14E inclusief verzendkosten - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, omdat de winstmarges van Amazon, Fnac, etc .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu nodig om meer dan aanmatigen de helft van de verkoopprijs ... zonder enige verplichting uitgeverij kosten!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord van Tom Verdier.


Een show presentatie met de auteur, & Alexander tot realisatie.

werd heruitzending dinsdag 11 december, 2012, van 23u tot 00.30 uur
op Radio Ici & Maintenant . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de laatste versie hier . U moet JavaScript aanstaan ​​in uw browser.

Het protocol Oracle

De volledige uitzending op Radio Ici & Now! (1h25mns)


Momenteel boekhandels

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | Reacties uitgeschakeldHet boek kan besteld worden via uw lokale boekhandel als het niet doen in radius. Zo veel om te werken in de buurt van winkels .. Het is ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Maar Amazon is niet de rol aannemen en soms lijkt, vanwege zijn wanbeleid - Levering in 1 tot twee maanden "Meestal Helemaal niet ..? Amazon maakt zijn 48h corrigeert software problemen later Waarom geven ze een marge die meer dan 50% van de prijs van het boek.?

D zijn genummerde exemplaren kunnen direct worden besteld bij de auteur met behulp van de Paypal knop hieronder tegen, voor 14 euro, inclusief verzendkosten voor Europa, 18 euro voor alle andere landen. De verzending is in 24 uur.

Y ou kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
Het auteursrecht van dit boek zal bij voorrang worden besteed aan de transactie Radio Shipibo .
Het is naar een AM-radio-netwerk te monteren op het Shipibo-Conibo gemeenschappen langs de rivier de Ucayali en haar zijrivieren in Peru.

Het doel is om een honderd afgelegen dorpen te verbinden, om hun obligaties te scherpen, waardoor ze om te gaan met noodsituaties en om te vechten tegen onteigening tegenover de olie- en houtkapbedrijven. De operatie, die in november 2010 begon, won de sponsoring Jan Kounen die zijn gehele auteursrecht van haar 'innerlijke Motorcycle Diaries "(gewijd Mama Editions ).

22 AM zenders zijn al op hun plaats. Uw bijdragen zijn ook welkom.


De Oracle Protocol tot 41 euro op het internet?


Het Voorwoord Tom Verdier

16 september 2012 Geplaatst in Septembre2012 | No Comments »


C een we nog steeds bang in die weg te netjes? Kan de macht nog steeds beven toen hij volkomen betrouwbaar glimp van de toekomst?

Een bedrijf dat hiërarchische en vergrendeld het punt, eerlijk gezegd dynastieke zonder opscheppen, presenteert ze een ander risico van het verliezen van zijn plaats?

De orakels zijn een feit, een geheime technologie om de macht, die zelfs zou kunnen komen van een ramp? En waarom niet aanwezig en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen hun deel van de profetie, kan de kracht van de gedachte hen zonder iets te verliezen, belangen divergeren vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst niet langer de aandoening op dit moment te versterken, omdat de toekomst is onvermijdelijk, maar dat elk probeert om het te veranderen, en iedereen op zijn manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde en organiseren we de wereld, hoe meer naderen we de volgende fout, zal de meer gewelddadige een aardbeving en het zal alles wat de mens heeft opgebouwd te vernietigen.

De dijken wanneer ze op zijn grotere overstromingen, de voorraad altijd barst meer geweld als de wiskunde te stabiliseren: dit zijn slechts kleinigheden wanneer men de ramp door de verkoop van déverseraient dijken tegen de zou hebben opgetrokken toekomst.

De Oracle Protocol is metafysische.
Terwijl tycoons willen geloven dat ze besluiten de wereld te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, de vrije pers, dit humanistische hydra dat betreft alleen met de huidige, is niet gestopt met de huidige situatie, wat het ook is, kan worden aan iedereen bekend. Zijn visie is eenvoudig: de mens goed beslist altijd, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar dit is een gevaarlijke oefening om de waarheid van deze realiteit opgetuigd in real time ontworstelen, nog gevaarlijker is dat van de woorden. De aanvaarding grenst aan genie. De echte helden van dit verhaal kan alleen journalisten.

De Oracle-protocol is cyberpunk.
Vroege over deze kwesties worden opgewekt, en vanaf dat moment zijn we niet langer zeker zijn van iets. Wie echt beslist? Wie is het manipuleren van wie? De voorzitter van de Federatie, die de macht om te maken en af te dwingen alle beslissingen heeft? Is het niet de meest bang? Of analisten, deze essentiële verbindingen tussen de stormachtige visioenen van Pythias in DMT en rationeel begrip van de beleidsmakers dat ask beven? Of de Orakels zelf? Waarom ontnemen ze vertellen wat ze willen?

Tot slot zijn er die intermezzo's, cartoony op het eerste, en ik verwacht veel als dit scenario wordt de film die hij verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien alleen zijn ze niet op de achtergrond? De laatste show en er geen ruwe interpretatie van een tijdloos karakter, reflectie van de kosmische orde in zijn absurditeit, wijs allen tijde bewust, die weet hoe hij een offer aan te tonen zonder een traan?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn kracht, omdat een woord, elk gebaar iedereen krijgt de gang lot in ongekende proporties.

Maar het kwaad dat zal beslissen die bewust waren de uitoefening van hun macht in dit spel en iedereen zal moeten minstens één kamer te offeren. U kunt dit boek telkens een ander karakter manipuleert al anderen lezen drie keer, tien keer en beslissen: het verhaal anders elke keer dat je speelt zonder versie is meer waar dan de andere zal zijn.

De stroom kruis, proberen te botsen, maar steevast ricochet; informatie, propaganda, geld en officiële macht naar voren hun onderdelen sneller en sneller, spelen tegen elkaar, maar nemen op dezelfde spelen. Want in de achtergrond is er een lijn van Afbakening: stil of zeggen dat alle of een deel van wat we weten.

Vervolgens kiest iedereen zijn kant, maar de grens wordt erkend door alle spelers en natuurlijk is het in het enige consensus dat is de uitdaging: of om de mensen te liegen om het onder controle te houden, is het confit dat als het is zijn illusie van persoonlijke macht, geen dictator, geen tycoon, geen twijfel zal uiteindelijk diep in zichzelf dat zijn macht is opknoping door een draad te zijn, deze discussie is een stof ligt en niets is meer kwetsbaar: slechts één waarheid voor alle regelen. De Oracle Protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

Van de bodem van de jaren '50, de vroege uren van science fiction toekomstige gewillig varieerde rondom 2010. De Oracle Protocol niet zoals uitstel nodig. Science Fiction is onze realiteit en geen twijfel meer. Er is geen toekomst en noodzaak van Oracle. Hij was nooit anders, maar de mensheid door uiteindelijk bewust dat er hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met de Orakels

16 augustus 2012 Geplaatst in Aout2012 | No Comments »

De praktijk heeft als voorheen is waarzeggerij van dierlijke ingewanden in Laurel dampen praktijk ... De sessies van Oracles volgen een streng protocol en laatste kwartier.

Onze moderne Pythias niet worden blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: de Orakels niet uiten "schreeuwt, schreeuwt," en betekent "niet te worden bezeten als een god." Het orakel uitgesproken, ze vallen niet "in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen." (Zie Historische Supplementen I en II).

Hun "contemplatie" voorafgaand aan de ceremonies wordt hier uitgebreid beschreven als een permanente ascese en streng genoeg in hun Villa zeer veilige oever.

Het verwijst eerder hier om de meest vreedzame ervaringen van 400 sessies met 60 vrijwilligers Dr. Rick Strassman met injecties van DMT ("The Spirit Molecule" - Trédaniel).


U doet model sessie met de Orakels blijkt dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle en Cyril.

Vraag: "De uiteindelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De kwestie is geformatteerd door analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik zal een zeer lange poging om de twee zusters die werden gedwarsboomd vanaf de geboorte met elkaar te verzoenen ik getuige scènes van verklaringen die eindeloze Ze namen allerlei gezichten op basis van hun gevoelens Ze leken te zijn ... van harte gehaat, om zo te zeggen. Ik kom uit uitgeput, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien zoenen. "

Cybelle: "Ik heb de groei van een zaad tweekoppige ervaren, dubbele amandel leek het te laat om te proberen om samen in een enkel item alle soorten energie proberen om ze samen te brengen te brengen, waardoor ze soms maar zo veel. krachten bleef ze te verdelen. Te veel wrok. Het leek nooit te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een gezin verscheurd, die gevoelig zijn voor allerlei krapte leek, en suprematie van verleidingen, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort, en ik niet. in geslaagd om een oplossing van appeasement te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en zal aan de Sponsor de situatie nog steeds onbeslisbare melden. Geen twijfel, in de keuze van hun woorden, "vanwege de mogelijke toekomstige had nog een grote tijdelijkheid te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts een illustratie van de mogelijkheden van de beelden ontvangen op de vergadering, in de symbolische wereld .. en de grenzen van de voorspelling, omdat "het tijdsverloop soms kan lenen van andere takken. "