De Oracle Protocol betreffende RIM

5 december 2013 Gepost in Decembre2013 | No Comments »


Meer dan 85.000 bezoeken nieuwsgierigheid op deze site sinds de release van het boek! Als alleen elke zou kunnen resulteren in een boek te kopen, zouden we het creëren van een gebeurtenis in de uitgeverij, die zouden al snel na om echt verschillende audiovisuele creaties bieden, en uiteindelijk verbeteren van het onderzoek op verschillende terreinen van de "Werkelijkheid", waaronder die van dr. Rick Strassman met DMT.

Décembre 2013


We zijn heel ver van het bereiken van een significante score op het gebied van media, maar iedereen op de bodem is mede-verantwoordelijk voor de toestand van de wereld waarin hij leeft .. De oorspronkelijke kosten publicatie werden al breed uitgemeten in het begin van de Zomer 2012 .. En ik ben niet persoonlijk betrokken zijn bij de behoefte aan 'winst'. Maar vervolgens, de media-impact, hangt alleen af ​​van je!
- Didier Plaige - oprichter Radio Ici & Maintenant! ... vanaf 33 jaar tot 21 juni 2013.


Andere reacties van lezers zijn altijd welkom. Tik op 'Reacties' onder de titel van het bericht.


Een aankoop via Paypal onderen tegen 14E inclusief verzendkosten - in Frankrijk is altijd beter voor de auteur, als de winstmarges van Amazon, Fnac, enz. .. zijn ongelooflijk hoog (ze nu verplicht om meer van het aannemen halve prijs te koop ... zonder enige uitgeverij vergoedingen hebben gepleegd!).


Didier Plaige onlangs verschenen " The Oracle Protocol "
- Voorwoord door Tom Verdier.


Een kwestie van presentatie met de auteur, Alexander & realisatie.

werd heruitzending dinsdag 11 december, 2012, van 23u tot 00:30
op Radio Ici & Maintenant . Trailer:


Audio clip: Adobe Flash Player (versie 9 of hoger) is vereist om deze audio clip te spelen. Download de nieuwste versie hier . U moet JavaScript inschakelen in uw browser.

De Oracle Protocol

De volledige tentoonstelling op Radio Ici & Maintenant! (1h25mns)


Momenteel bibliotheken

3 december 2013 Geplaatst in Decembre2013 | Reageren uitgeschakeldHet boek kan besteld worden via uw lokale boekhandel als hij niet branden. Aan Levering in 1 -: werken als winkels in de buurt .. Het is ook verdeeld over Fnac.com, Amazon, etc ... Maar Amazon heeft geen rol spelen en soms lijkt, vanwege zijn wanbeleid 2 maanden "Meestal Helemaal niet ..? corrigeert Amazon maakt zijn software problemen 48u later Maar waarom geven ze een marge die meer dan 50% van de prijs van het boek vertegenwoordigt.?

D es genummerde exemplaren kunnen besteld worden bij de auteur via de Paypal knop hieronder nadelen voor 14 euro, inclusief verzendkosten voor Europa, 18 euro voor andere landen. De verzending is binnen 24 uur.

Y ou kunt ook telefonisch bestellen via mail (check betalen aan Didier Plaige - 8 rue Violet - 75015 Paris).
De auteur van dit boek vergoedingen zullen bij voorrang worden betaald om de transactie Radio Shipibo .
Het is een radionetwerk voor AM-Conibo Shipibo gemeenschappen langs de rivier de Ucayali en haar zijrivieren in Peru te monteren.

Het doel is om honderd afgelegen dorpen verbinden, om hun banden te versterken, waardoor ze om te gaan met noodsituaties en om te vechten tegen onteigening van aangezicht tot olie-en houtkapbedrijven. De operatie begon in november 2010, werd bekroond met de sponsoring Kounen die al zijn auteursrechten van zijn "Carnets de Voyage interieur" (gewijd Mama Editions ).

22 AM zenders zijn al aanwezig. Uw bijdragen zijn ook welkom.


De Oracle Protocol 41 € op het internet?


Voorwoord Tom Verdier

16 september 2012 Gepost in Septembre2012 | No Comments »


P-er was nog een angst in de weg te netjes? Macht kan nog steeds beven toen hij op en top betrouwbaar glimp van de toekomst?

Een bedrijf dat hiërarchische en vergrendeld punt om te zeggen zonder enige dynastieke opscheppen, presenteert ze nog een risico op verlies van zijn plaats?

Orakels zijn een feit, een geheime dienst power-technologie, die zelfs zou kunnen komen van een ramp? En waarom niet aanwezig en menselijke ambitie?

Geld en financiën willen dat hun aandeel in de profetieën, de macht van mening dat het mogelijk is om ze toe te wijzen zonder dat de belangen uiteenlopen vanaf het begin en de zekerheid van de toekomst is niet langer versterken de aandoening op dit moment, omdat de toekomst is onvermijdelijk, maar iedereen probeert om het te veranderen, en op hun eigen manier.

Tom Verdier


Chaos slaapt onder de schijnbare orde, en organiseren we de wereld, hoe meer we naderen de volgende fout, gewelddadiger zal de nieuwe aardbeving zijn en het zal vernietigen alles wat de mens heeft opgebouwd.

Dijken als ze opleveren zijn grotere overstromingen, fellowship altijd barsten heftiger als de wiskunde te stabiliseren: het is alleen kleinigheden wanneer men de ramp déverseraient waardoor dammen die tegen de hiervoor opgerichte toekomst.

De Oracle protocol is metafysisch.
Terwijl tycoons willen de wereld besluiten ze geloven door te kijken naar de toekomst door het kijkgaatje van hun kleine zorgen, vrije pers, dit humanistische hydra is alleen bezig met het heden, is niet gestopt met de huidige situatie, wat het ook is, kan worden aan iedereen bekend. Zijn visie is simpel: man besluit altijd goed, net zoals hij wist, dat wil zeggen dat iedereen kent. Maar het is een gevaarlijke oefening om de waarheid te rukken deze nep-realiteit in real-time, nog gevaarlijker is het woord. De aanvaarding grenst aan genialiteit. De echte helden van dit verhaal kan niet journalisten.

Oracle protocol cyberpunk.
Zeer binnenkort deze kwesties worden verhoogd, en vanaf dat moment, we zijn niet meer zeker van wat dan ook. Die echt beslist? Het manipuleren van wie? De voorzitter van de Federatie, die de bevoegdheid om alle beslissingen te nemen en af te dwingen heeft? Is dit niet het meest bang? Of analisten, de noodzakelijke communicatie tussen de turbulente visies van Pythias onder DMT en rationeel begrip van de beleidsmakers die vraag beven koppelingen? Orakels of zichzelf? Waarom doen ze beroven vertellen dat ze zingt?

Tenslotte zijn er mensen intermezzo, cartoony op het eerste gezicht, en ik verwacht een hoop als dit scenario wordt de film die het verdient. Deze visies die het verhaal accentueren zonder bemoeien niet, zijn ze niet de bodem? Tenslotte tonen de bruto en exclusief interpretatie van een tijdloos karakter, als gevolg van de kosmische orde in zijn onzin, wijs te allen tijde bewust, die weet hoe hij een offer aan te tonen zonder een traan?

Al deze vragen blijven onbeantwoord gelukkig bijna alle personages zijn feitelijke macht DE als een woord, het kleinste gebaar krijgt iedereen de gang lot in ongekende omvang.

Maar kwaad dat zal beslissen welke bewust werden uitoefening van hun bevoegdheid in dit spel of iedereen zal moeten minstens een stuk te offeren. Je kunt dit boek lezen drie keer, tien keer, en beslist telkens een ander karakter manipuleert alle anderen: het verhaal zal elke keer dat je speelt zonder versie anders zijn is meer waar dan de andere.

Stromen elkaar kruisen, op zoek te raken, maar steevast ricochet; informatie, propaganda, geld en officiële power forward hun onderdelen sneller, tegen elkaar spelen, maar deelnemen aan hetzelfde spel, want op de achtergrond is er een lijn afbakening wordt stil of zeggen dat alle of een deel van wat we weten.

Dan kiest iedereen zijn kant, maar de grens wordt erkend door alle spelers en het is natuurlijk alleen in deze consensus staat op het spel: de vraag of mensen liegen om het onder controle te houden, is het enkel wordt het is zijn illusie van persoonlijke macht, geen dictator, geen tycoon, zal ongetwijfeld uiteindelijk diep in zichzelf dat zijn macht hangt aan een zijden draadje, deze draad is een stof leugens en niets is meer kwetsbaar: slechts een waarheid voor alle besluiten. De Oracle protocol is hoopvol. En cyberpunk, zeker.

De onderkant van de jaren '50, de vroege uren van de science fiction toekomst gewillig varieerde rondom 2010. Protocol Oracle niet zo'n uitstel nodig. Science fiction is onze werkelijkheid en geen twijfel meer. Er zijn meer toekomst en hebben meer Oracle. Er was nooit maar anders mensheid beseft eindelijk: er is hier en nu!

Tom Verdier

Een sessie met Oracle

16 augustus 2012 Gepost in Aout2012 | No Comments »

L is een praktijk als vroeger waarzeggerij van dierlijke ingewanden in damp baai oefenen ... De Orakels sessies volgen een streng protocol en laatste kwartier.

Onze moderne Pythia zijn niet blootgesteld als hun voorouders voor een groot publiek: Orakels niet uiten ', roept, schreeuwt, "en" leek te worden bezeten als een god. " Het orakel uitgesproken, doen ze niet vallen 'in een soort van frustratie die soms duurde enkele dagen. " (Zie Verwante Geschiedenis I en II).

Hun "herinnering" voorafgaande ceremoniën is volledig beschreven als een permanente ascese en strikt genoeg in hun streng beveiligde villa aan het meer.

Het verwijst eerder naar hier vaker vreedzame ervaringen van 400 sessies met 60 vrijwilligers dr. Rick Strassman met injecties van DMT ("The Spirit Molecule" - Tredaniel).


U niet standaard ontmoeting met Oracles laat zien dat niet alles is voorspelbaar. Sponsor: De politieke macht. Onderwerpen: Samuel, Cybelle, en Cyril.

Vraag: "De uiteindelijke opdeling van België in twee gemeenschappen?"
De vraag is geformatteerd door analisten: "De toekomst van België?" ...

Samuel: "Ik ben net terug van een lange poging om twee zussen die werden verstoord sinds de geboorte was ik getuige scènes verklaringen die eindeloos leek Ze maakten allerlei gezichten volgens hun gevoelens Ze verzoenen ... harte gehaat, om zo te zeggen. uitgeput Ik ga uit, maar aan het eind van de hoek van mijn oog, ik denk dat ik nog steeds gezien kussen. "

Cybelle: "Ik ervoer de groei van een tweekoppige zaad, amandel verdubbelen leek het te laat om te proberen samen in een enkel item alle soorten energie brengen proberen te brengen in het bindend tijden, maar hetzelfde. troepen bleven verdelen. teveel wrok. Het lijkt niet te werken in de tijd. "

Cyril: "Ik was in een familie verscheurd, die gevoelig zijn voor allerlei dichtheid en verleidingen van suprematie leek, maar vaker scheiden van de vergadering leek heel kort, en ik niet. geslaagd om een kalmerende oplossing te verzamelen. "

Analisten blijven verbaasd, en hebben betrekking op de Sponsors de situatie nog steeds onbeslisbare. Zonder twijfel, in hun gekozen woorden: "omwille van mogelijke toekomstige had nog een grote tijdelijkheid om te oefenen."

De situatie in België kan snel veranderen, dit voorbeeld is slechts illustratief van de ontvangen afbeelding zitten in de symbolische wereld .. en beperkingen van forecasting mogelijkheden, omdat "het tijdsverloop soms kunt lenen van andere takken. "